FOTO: Candidații USL au vizitat UCMR

La primele ore ale dimineții, candidatul USL la fotoliul de primar al orașului, Mihai Stepanescu, însoțit de candidații care vor să dobândească calitatea de consilieri locali la alegerile din 10 iunie s-au deplasat la UCMR, unde au stat de vorbă cu cei din conducerea uzinei, dar și cu muncitorii.

Actualul edil-șef al Reșiței, care candidează pentru cel de al doilea mandat, a adunat astăzi toate problemele muncitorilor de la Uzina Constructoare de Mașini, pe care va încerca să le rezolve în perioada următoare. De asemenea, Mihai Stepanescu a discutat și cu cei din conducerea societății, cărora le-a cerut o listă cu revendicările uzinei, astfel încât soarta UCMR să se schimbe în bine atât pentru angajați, cât și pentru reșițeni.

„Am trecut prin diferite secții ale UCMR, după ce am avut o discuție cu domnii directori din conducere. Cred eu, că au fost ridicate câteva probleme. Am dat câteva explicații vis-a-vis de activitatea noastră din ultimii patru ani, am prezentat programul pentru viitorii patru ani și, probabil, ați văzut vine foarte multă lume, care este dornică să se întâlnească cu noi și m-am bucurat să constat încă o dată că oamenii ne apreciază”, a declarat astăzi primarul Reșiței și candidatul USL la funcția de primar, Mihai Stepanescu.

În timp ce primarul a stat de vorbă cu oamenii, consilierii locali au împărțit pliante, pixuri și brichete cu însemnul USL. Cu toții speră ca pe data de 10 iunie, oamenii să meargă la vot în număr cât mai mare.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157630078357766″]