Mirel Pascu, obligat să se întoarcă în Primăria Bocșa! „O fac și pentru bunul meu prieten, Silviu Hurduzeu”

Fostul edil-șef al Bocșei, social-democratul Mirel Pascu, a cedat insistențelor colegilor și semnalelor primite de la cetățenii orașului, astfel că intră în competiția electorală din 27 septembrie, deși, la un moment dat, făcuse un pas în spate.

Mirel Pascu preferase să aștepte în liniște finalizarea cercetărilor începute la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara, care îl privesc inclusiv pe el, astfel că declinase orice invitație de a se afla pe vreo listă la alegerile locale de anul acesta. Sondajele de opinie i-au demonstrat însă că bocșenii îi acordă în continuare încredere, iar colegii de partid i-au cerut să nu facă în pas în spate deoarece PSD are nevoie de el. Într-un final, a acceptat. Candidează pentru funcția de primar.

„Fiind în curs ancheta respectivă am vrut să stau deoparte până la finalizarea ei. Eu știu că sunt nevinovat, dar cu toate astea am considerat că pot face rău partidului, că voi fi atacat de adversarii politici și atunci am preferat să nu mai candidez. Totuși, bocșenii mi-au arătat încredere, iar în PSD mă bucur de sprijin. Am cântărit mult, am ales să intru în competiția electorală pentru că am lăsat multe proiecte atunci când am plecat din Primărie, proiecte ignorate de actuala administrație, proiecte pe care vreau să le finalizez. Intru totodată în competiție și pentru a-l ajuta pe vechiul meu prieten, Silviu Hurduzeu, să câștige președinția Consiliului Județean. De Silviu Hurduzeu mă leagă o prietenie de 20 de ani, de când conduceam împreună cu el și cu actualul senator Ionuț Chisăliță organizația de tineret PSD Caraș-Severin”, a declarat Mirel Pascu pentru expressdebanat.ro.