Mirel Pascu face jocurile la Bocșa! Cismăneanțu a pierdut tot după ce i-a suflat Primăria în 2012!

Social-democratul a stabilit noul primar al fostului oraș metalurgic, iar în 6 decembrie a câștigat cu PSD alegerile generale, năruindu-i fostului primar, Eugen Cismăneanțu, orice speranță de a merge în Parlamentul României.

Pascu a făcut la un moment dat un pas în spate, dar cum PSD nu are o variantă mai bună la Bocșa în acest moment i s-a cerut să revină în prima linie. A făcut-o și mai întâi a decis schimbarea primarului, alegerea liberalului Manu Dănilă în funcția de edil-șef datorându-i-se în mare măsură. A fost o primă revanșă pe care Mirel Pascu și-a luat-o în fața lui Eugen Cismăneanțu, cel care-i „furase” Primăria în 2012. Apoi au venit alegerile generale din 6 decembrie. Pascu i-a condus astfel pe social-democrați spre victorie la Bocșa, administrându-i lui Cismăneanțu o nouă înfrângere și demonstrând că el e cel care face jocurile în ciuda faptului că orașul are primar liberal.

„Mi-am făcut datoria față de partid, atâta tot. Am avut o discuție cu președintele Hurduzeu, cu deputatul Ion Micioalcă, am reglat niște lucruri între noi și am făcut echipă, o echipă câștigătoare. Nu am făcut un scop din a-l învinge pe Eugen Cismăneanțu, dar bocșenii au confirmat și acum, și în 27 septembrie, la alegerile locale, ceea ce eu am spus de multă vreme”, a comentat Mirel Pascu pentru expressdebanat.ro.