Mirel Pascu a ieșit de sub control judiciar! „E un pas important spre demonstrarea nevinovăției!”

Candidatul PSD pentru Primăria orașului Bocșa i-a lăsat pe adversarii din competiția electorală fără principala armă folosită împotriva sa ca urmare a două decizii ale instanțelor de judecată.

Mirel Pascu a fost atacat și contestat în această campanie electorală, în principal de către oamenii lui Eugen Cismăneanțu, mai puțin spre deloc pe teme administrative, de management. A fost pur și simplu desființat în fața cetățenilor pe motiv că ar fi cercetat penal și că trebuie să suporte rigorile unei măsuri preventive. Candidatul PSD n-a ocolit niciodată subiectul, însă a spus că lasă justiția să-și facă treaba și să stabilească adevărul. Iar un prim adevăr este că Mirel Pascu nu se mai află sub nicio măsură preventivă. Tribunalul Arad, mai întâi, și apoi Curtea de Apel Timișoara au decis ridicarea controlului judiciar în dosarul în care Pascu e anchetat pentru influențe politice.

„Ridicarea controlului judiciar este o etapă procedurală în cadrul cercetării penale în care judecătorii infirmă cererea procurorilor pe baza probelor administrate. Având în vedere istoricul cazurilor de acest tip, pot spune ca această ridicare a controlului judiciar este un pas semnificativ în clarificarea nevinovăției.”, a comentat Mirel Pascu.