Mirabela Dauer – invitatul special la Zilele Culturii din Moldova Nouă

Una dintre cele mai bune voci feminine ale muzicii pop din ultimii 40 de ani vine pe scena Casei de Cultură Moldova Nouă, cu ocazia Zilelor Culturii.

Spre sfârșitul săptămânii viitoare, Casa de Cultură Moldova Nouă, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Moldova Nouă, demarează o serie de acțiuni cultural-artistice cu ocazia celebrării celei de-a 43-a ediții a Zilelor Culturii. Marele eveniment va debuta joi, 17 octombrie, la ora 11.00, cu expoziția de pictură intitulată „Vedere din Moldova Nouă, moment în care vor putea fi admirate și celelalte lucrări realizate de tineri sub îndrumarea artistului plastic Bogdan Bobița Brăila în cadrul cercului de pictură al instituției culturale.

Punctul culminant al zilelor dedicate culturii în orașul Moldova Nouă va fi, fără doar și poate, vineri, 18 octombrie, începând cu ora 19.00, când iubitorii muzicii pop de toate vârstele își vor da întâlnire cu Mirabela Dauer, cei peste 50 de ani de activitate muzicală fiind cartea de vizită a interpretei.

Pentru toți cei dornici să vibreze pe versurile melodiilor „Te aştept să vii”, Morărița, Ioane, Ioane, Ce dor mi-a fost de ochii tăi sau Dormeau pe-o frunză două stele, prețul unui bilet de acces la concert este de 20 de lei. În limita locurilor disponibile, biletele se pot achiziționa de acum, de la Casa de Cultură Moldova Nouă (Str. 1 Decembrie 1918 nr. 2), în intervalul 8.00-16.00, exceptând zilele de weekend.