Minune divină în cazul autobuzului vandalizat!

Noroc chior sau ghinion cât cuprinde? Autobuzul al cărui geam a fost spart zilele trecute în zona Marginea din Reșița a fost singurul pe care reprezentanții societății TUR apucaseră să monteze camere de supraveghere, cu care autorii au putut fi surprinși. 

Dumnezeu nu doarme, spune o vorbă din bătrâni. Se pare că n-a dormit nici atunci când doi tineri din Reșița au pus gând rău lunetei unui autobuz aparținând societății Transport Urban Reșița. Geamul a fost spart, cel mai probabil cu o piatră, iar costul pentru înlocuirea lui se ridică la aproximativ 1.000 de euro. Din nefericire pentru ei, autobuzul pe care l-au transformat în țintă este singurul pe care s-au montat deocamdată camere de supraveghere de acest gen, așa că acum imaginile sunt folosite pentru a-i găsi pe făptași.

CITEȘTE ȘI: Vandali surprinşi de camerele de filmat! [VIDEO]

leader board 728 x 90 px

Gelu Ardeleanu, fost administrator al societății și director tehnic începând de astăzi, recunoaște că nu a fost depusă o plângere la Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin pentru identificarea autorilor, ci s-a apelat la Poliția Locală. Rămâne de văzut dacă angajații Direcției din cadrul Primăriei vor reuși să dea de urma făptașilor surprinși în imagini. Până atunci, la nivelul societății TUR se fac demersuri pentru ca toate autobuzele să fie dotate cu astfel de camere video.

CITEȘTE ȘI: Civilizație? Unde…? Încă un autobuz TUR a devenit ținta vandalilor