Minteuan a găsit rețeta victoriei: injecții cu ambiție!

CSM Reșița a bifat în sfârșit prima victorie pe teren propriu a sezonului în Liga 2 de fotbal, după ce s-a impus la limită, 1-0 (1-0), în restanța cu Concordia Chiajna.

Alin Minteuan i-a injectat cu ambiție, determinare și încredere pe rosso-nerii care dezamăgiseră la toate capitolele până acum. Rețeta noului tehnician a adus prima victorie a sezonului în Valea Domanului, chiar dacă echipa a impresionat doar la capitolul angajament fizic. S-au văzut totuși și alte schimbări în jocul CSM-ului. Mai simplu, mai direct, mai eficient, cu mai puține pase de-a latul terenului și aproape fără niciun balon trimis înapoi. Cu alte cuvinte, mult aproape de ce ceea ce se joacă astăzi. Minteuan a cerut nerv, o altfel de atitudine și inteligență în teren, astfel că, atunci când Buș a apelat la fente de curtea școlii, n-a ezitat să-i arate banca de rezerve. Mai sunt destule de pus la punct, dar prima rețetă a tehnicianului a dat rezultate.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Danci, după aproape o jumătate de oră de joc, cu un șut din interiorul careului, urmare a pasei lui Szijj.

Rosso-nerii revin pe gazonul din Valea Domanului peste numai două zile, când primesc vizita Universității Cluj.