Minoră traficată pentru servicii sexuale plătite cu 50 de lei!

minora abuzata

Polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate și procurori ai DIICOT Caraș-Severin au ridicat 15 persoane pentru a fi audiate într-un dosar de trafic de minori, act sexual cu un minor, folosirea prostituției infantile și folosirea serviciilor unei persoane exploatate.

Au fost efectuate 4 percheziții domiciliare în Caraș-Severin după ce, începând de anul trecut, 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 49 de ani, din Caraș-Severin, ar fi recrutat, prin metoda ”lover-boy” și prin promisiunea unor câștiguri facile, o minoră, din județ, exploatând-o, prin obligarea la practicarea prostituției, transportând și adăpostind victima în diferite locații, în vederea întreținerii de raporturi sexuale cu diferite persoane.

„O parte dintre cei care ar fi întreținut relații sexuale cu victima ar fi cunoscut faptul că aceasta este minoră. Pentru întreținerea raporturilor sexuale, ar fi fost plătite sume cuprinse între 50 și 150 de lei. De asemenea, cei 4 bănuiți ar fi întreținut, în mod repetat, raporturi sexuale cu victima.”, informează organele de cercetare penală.