UPDATE. Minoră dispărută dintr-un centru de asistență socială din Reșița

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin sunt în căutarea unei minore de 13 ani. Fata a plecat dintr-un centru de asistență socială din municipiul Reșița și nu s-a mai întors. Reprezentanții centrului spun că minora sub numele de Rebeca Antonela Farcaș a părăsit centrul fără învoire și nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate 48 kg, păr brunet, lung până la nivelul umerilor, ochi negri, fața rotundă. La data plecării purta o cămașă maro cu carouri, blugi albaștri tăiați în partea din față, pantofi sport negri.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul de urgență 112.

Nu este prima dată când minora este dată dispărută și căutată de polițiști. În luna mai, mama fetei a anunțat Poliția Municipiului Reșița că fata a plecat din zona unui parc din Reșița și nu s-a mai întors acasă. Fata a fost găsită o zi mai târziu și încredințată reprezentanților Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin.

Autor: Dan T

UPDATE, ora 16.00

Minora a fost găsită astăzi pe raza municipiului Reșița. Nu a fost victima vreunei infracțiuni. A fost încredințată reprezentanților Direcției de Asistență Socială Caraș-Severin.