UPDATE. Minoră din Anina, dată dispărută! Polițiștii cer ajutor pentru găsirea ei

O tânără de 16 ani este căutată de familie, dar și de polițiști. Aceștia din urmă apelează și la ajutorul oamenilor pentru a găsi minora.

De 5 zile, într-o familie din Anina nu mai este liniște. Ionela Vasilica Adragăi, o minoră de 16 ani, a dispărut de la domiciliu și nu a mai dat niciun semn. Mama ei a anunțat luni Poliția în speranța că fata va fi găsită cât mai repede. Acum, oamenii legii apelează și ei la ajutorul cetățenilor care pot da informații despre tânăra dispărută.

Semnalmente: înălţime 1,53 metri, fața ovală, ochi verzi, păr șaten. La data dispariţiei, Ionela purta un tricou roz, blugi albi, iar în picioare era încălțată cu teniși colorați.

„Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie!”, este rugămintea înaintată de Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin.

Joi, 6 iulie, ora 15.15

Minora de 16 ani, dată dispărută de familie, s-a prezentat ieri la sediul Poliției din Anina. Aceasta le-a declarat oamenilor legii că a plecat în mod voit de la domiciliu și că, în perioada cât a lipsit, nu a fost victima vreunei infracțiuni și nu a suferit traume fizice sau psihice. Ea a fost încredințată mamei sale.