Ministrul Vela a întrerupt legătura Brigăzii de Crimă Organizată din București cu lumea interlopă!

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat astăzi că un polițist de la Biroul de Combaterea a Criminalității Organizate din București a fost descoperit că a oferit sprijin și informații infractorilor din capitală.

Vela spune că în acest caz va fi sesizat Parchetul pentru că polițistul le dădea interlopilor din Bucureşti date din anchetele penale, dar şi indicații cu privire la modul de acțiune al polițiştilor. „Un ofițer de la Combaterea Criminalității Organizate, despre care aveam date și suspiciuni că s-a apropiat mult prea mult de infractori, nu în sensul de a-i prinde, ci pentru a-i sprijini, a fost pus la dispoziția unității, i-a fost retras accesul la informații clasificate și va fi sesizat Parchetul competent.”, a declarat Marcel Vela.

Ministrul a explicat că aceste măsuri au fost luate pentru „a elimina orice posibilitate ca acest ofițer de politie să poată afecta în orice fel activitățile poliției”.

„Vreau să fiu foarte clar, nu tolerez asemenea comportamente, nu accept ca cei care trebuie să acționeze împotriva criminalității, să elimine infracționalitatea, să fraternizeze cu infractorii.”, a conchis Marcel Vela.