Ministrul Vela a îndreptat o mârșăvie judiciară!

Batjocorit, umilit și eliminat din sistem de corupții din Poliție și Parchet, Traian Berbeceanu, fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, e noua mână dreaptă a ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela.

Un adevărat profesionist, Berbeceanu a fost numit șef de cabinet al ministrului de Interne. Vela se antepronunță practic și nu mai așteaptă un verdict final în dosarul în care fostul șef BCCO Alba e judecat pentru mai multe infracțiuni. În 2016, Traian Berbeceanu a fost achitat în primă instanță fiind găsit nevinovat pentru faptele luare de mită, sprijinire grup infracţional organizat, spălare de bani, fals în declaraţii, fals sub semnătură privată, complicitate la delapidare, fapte de care l-au acuzat procurorii DIICOT în 2013. Mai mult ca sigur, ministrul Vela cunoaște deja adevărul despre dosarul respectiv. Prin numirea lui Berbeceanu în funcția de șef de cabinet, pe lângă faptul că și-a adus lângă el un polițist adevărat, Marcel Vela face și o reparație morală după nedreptățile la care a fost supus comisarul Berbeceanu, devoalate în detaliu în „Radiografia unei mârșăvii judiciare”, carte ce-i poartă semnătura.

„Propunerea domnului ministru Marcel Vela mă onorează și mă responsabilizează, în egală măsură! Va fi nevoie de multă muncă și multă determinare. Și ne vom baza pe sprijinul tuturor profesioniștilor din Poliția Română! Va fi bine! Doamne ajută!”, a scris pe Facebook Traian Berbeceanu.