Ministrul Transporturilor, paralelă între Blue Air și autobuzul 33 al Timișoarei

dacus 05 iulie 2024 Publicitate Stiri in Express de Banat Timisoara si Resita

„Dacă se anulează în Timișoara autobuzul 33 din Calea Șagului până în centru, nu vine Fritz să pună autobuze la dispoziție”. Asta a declarat, marți, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, la Parlament, în criza Blue Air.

Reacția oficialului de la Transporturi vine după ce a fost întrebat ce măsuri a luat Guvernul pentru a ajuta românii care nu au ce să se întoarcă acasă din străinătate sau să îșii recupereze banii după ce Blue Air a anulat cursele.

„Ce a făcut Luftansa săptămâna trecută? Opt sute  curse anulate! Cetățenii și-au primit banii înapoi. Același lucru este valabil și aici. Dacă se anulează în Timișoara autobuzul 33 din Calea Șagului până în centru, nu vine Fritz să pună autobuze la dispoziție. Cetățenii încearcă, dacă și-au achiziționat bilete, să le folosească altcânva, să își recupereze banii sau să își găsească alte soluții”, a declarat ministrul Transporturilor.

publicitate Timisoara banner maxagro

Sute de mii de oameni au cumpărat bilete Blue Air pentru curse ce au fost anulate. Mulți dintre ei se află și acum peste hotare și doar o parte a reușit să se îmbarce în avioanele Tarom puse la dispoziție de Guvern pentru a-i aduce acasă. Compania aeriană a spus că va relua zborurile din 12 septembrie, nu a făcut-o, iar acum spune că asta se va întampla în 10 octombrie.

STPT job 1000x200 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/