Ministrul Sănătății, în premieră la Timișoara! Sorina Pintea face o vizită amplă în capitala Banatului

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a venit miercuri într-o vizită de lucru la Timișoara, la invitația președintelui Consiliului Județean Timiș. Principalul scop este ca șefa Sănătății să discute situația fiecărui spital în parte, dar și pentru a rezolva problema Spitalului Oncologic, clădirea practic părăsită de pe Calea Torontalului. 


La ora 10, Sorina Pintea a mers la Consiliul Județean Timiș. Aici, a participat la o întâlnire închisă presei cu președintele CJT, Călin Dobra, conducerea Casei Naționale de Asigurări Timiș, a Direcției de Sănătate Publică Timiș, precum și cu managerii principalelor spitale din oraș: Județean, Municipal, de Boli Infecțioase, dar și cu cei de la Gătăia și Jebel.

După vizită, programul ministrului Sănătății a presupus o vizită la Spitalul Județean și la amplasamentul viitoarei maternități pe care o va construi Consiliul Județean Timiș  lângă același spital. Ulterior, urmează ca Sorina Pintea să ajungă la sediul PSD Timiș, pentru o conferință de presă. După-amiază, urmează alte vizite la Spitalul de Copii Timișoara și la Institutul de Boli Cardiovasculare.

Sorina Pintea este ministrul Sănătății din partea PSD în cabinetul Dăncilă din 29 ianuarie 2018.

Sursă foto: Emanuel Titus Iliesi