Ministrul Fifor, o nouă vizită în Caraș-Severin! Cu medicii militari, în satul Dobraia

banner publicitar

Ministrul Mihai Fifor a efectuat încă o vizită misterioasă în Caraș-Severin, după cea din luna august, atunci când, din postura de ministru al Economiei, promitea rezolvarea problemei de la Moldomin. De această dată, ca reprezentant al MApN, Fifor a participat la o campanie umanitară. Nici această vizită în Caraș-Severin nu a fost anunțată în prealabil.

Începe să devină o practică a miniștrilor noștri, să efectueze vizite pe care nu le anunță în prealabil, asta deși județul Caraș-Severin are suficient de multe probleme care au nevoie de răspunsuri. După ce în 2017 ministrul Turismului, Mircea Dobre, a vizitat „pe ascuns” stațiunea Băile Herculane, iar în august, ministrul Economiei, Mihai Fifor, a trecut pe la iazul de decantare de la Moldomin, tot „în tăcere”, același Fifor a fost ieri în localitatea Dobraia, comuna Cornereva. De această dată, din postura de ministru al Ministerului Apărării Naționale. Acum nu pentru a promite rezolvarea vreunei probleme, ci implicându-se într-o campanie umanitară.

Caravana medicală „Uniți sub tricolor prin sănătate” a ajuns ieri în comuna cărășeană pentru a întinde o mână de ajutor bolnavilor. Medicii militari din cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” Timişoara au oferit consultații gratuite la Școala Primară Dobraia. Alături de medici s-a aflat și ministrul Mihai Fifor.

 

 

 

 

 

 

Nu se cunosc deocamdată alte detalii despre vizita ministrului în județ, dacă acesta a avut și alte întâlniri în zonă. Rămâne de văzut dacă MApN are vreun plan nou în Caraș și dacă acesta va fi anunțat în prealabil sau nu.