Ministrul Educației, lângă inspectorul școlar general care scrie „miau” ca pisica!

Ecaterina Andronescu se zvonește că ar completa lista miniștrilor care zăbovesc în această campanie electorală timp de câteva ore în Caraș-Severin. Timp suficient pentru a fi pusă în posturi stânjenitoare, remarcă deputatul Ion Mocioalcă.

Secretarul general al Pro România a fost un apropiat al Ecaterinei Andronescu, ministrul Educației, la un moment dat, cei doi fiind chiar printre principalii contestatari ai lui Liviu Dragnea. Acum, sunt în tabere diferite, dar o prietenie atât de veche nu poate fi uitată peste noapte. Mocioalcă a aflat și el de vizita ministrului în Caraș-Severin și n-a ezitat să-i transmită un mesaj. De fapt, un avertisment. „Cati Andronescu habar nu are lângă cine va trebui să stea când vine în Caraș-Severin. Îmi pare rău că e obligată să fie pusă într-o situație jenantă de către actuala conducere PSD, care, prin numirile făcute, o face pe Cati Andronescu să stea alături de un inspector școlar general care scrie «miau» ca pisica. O compătimesc, chiar îmi pare rău că trebuie să trăiască astfel de momente”, a spus Mocioalcă.

Secretarul general al Pro România l-a ironizat și cu alte ocazii pe Marius Cornici, inspectorul școlar general din Caraș-Severin uns de PSD imediat după ce Luminița Jivan a preluat șefia filialei județene a partidului.