Ministrul Apărării, la Timișoara: Suntem pregătiți pentru toate misiunile militare și civile pe care Armata și le-a asumat

51833635433 5508887311 c

Ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu, s-a aflat, vineri, la Timișoara, unde a vizitat Spitalul Militar, spitalul de campanie, precum și garnizoana, de a căror activitate s-a arătat mulțumit. „Suntem pregătiți în acest moment și din perspectiva dotării pentru toate misiunile militare și civile pe care Armata și le-a asumat”, a precizat ministrul Dîncu.

Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naționale, s-a aflat, vineri, la Timișoara, unde a ținut să viziteze Spitalul Militar, garnizoana Timișoara, precum și spitalul de campanie realizat pe stadionul CFR. Ministrul Dîncu s-a arătat încântat de ce a descoperit la Timișoara.

Sunt bucuros să vă anunț că am venit la Timișoara pentru a ne întâlni cu o parte din elita Armatei Române, ca să spun așa, Brigada 18 Cercetare-Supraveghere Decebal. o echipă specială care are o responsabilitate pentru întreaga Românie. Am cunoscut acolo specialiștii, am discutat despre dotare și despre ceea ce se întâmplă în acest moment. (…) Am vizitat și Spitalul de Urgență Militar, unde este o echipă de super profesioniști care nu numai că se dezvoltă mereu, aducând noi specializări, noi dotări, dar pe de altă parte lucrează consistent și în această zonă a luptei cu pandemia. Au fost un sprijin important în pandemie, dar nu numai. Vorbim și despre un suport pentru vaccinare, pentru testare, deci pentru toate operațiunile în care Armata s-a angrenat ca sprijin. Aici avem specializări medicale de excepție. O să merg și la spitalul de pe stadionul CFR, pentru a vedea un spital cu adevărat model, un spital NATO după toate regulile”, a declarat Vasile Dîncu.

De asemenea, ministrul Apărării Naționale a afirmat că Armata Română este pregătită pentru toate misiunile pe care și le-a asumat, având și dotările necesare.

Sunt foarte bucuros, observ că suntem pregătiți în acest moment și din perspectiva dotării pentru toate misiunile pe care Armata și le-a asumat, atât misiuni militare, cât și civile legate de pandemie sau de protecție civilă”, a precizat Vasile Dîncu.

51833635628 e6f1105030 c

51833520501 87a27db9ca c

51832580287 b205756cd9 c

banner 970 x 250