Miniștrii Cuc și Daea n-au fost lăsați să dea în gropi!

Senatorul liberal Marcel Vela i-a desființat pe cei doi reprezentanți ai Guvernului Dăncilă care au vizitat recent județul Caraș-Severin! Totodată a atras atenția că ministrul Transporturilor a fost mințit în legătură cu starea drumului Moravița – Oravița!

Liderul PNL Caraș-Severin cataloghează vizitele lui Răzvan Cuc și Petre Daea, miniștrii Transporturilor și Agriculturii, drept un desant politic social-democrat. „Doi miniștri celebri din Guvernul Dăncilă vin la Oravița să ne lumineze viața, să ne dea speranțe și ca să le iertăm unele păcate (bănățenii fiind și creștini, și în post). Unul, atomicul Daea de la Agricultură, face baie de mulțime și declarații fulminante despre zootehnie si calitatea terenurilor din zona Oravița. Al doilea, Cuc de la Transporturi, remaniat din Guvernul Tudose, acum competent în Guvernul Dăncilă, gelos pe avioane și Tarom, unde tocmai a schimbat singura echipă managerială nepolitică, în primul ei an de profit, ne face promisiuni după mulți ani de uitare a Banatului”, a comentat ironic Vela.

Senatorul spune totodată că Răzvan Cuc nici măcar n-a văzut realitatea de zi cu zi de pe DN58 și asta pentru că drumarii au mai cârpit câte ceva înainte de vizita ministrului. „Deschid un filmuleț din Oravița de pe DN57, trimis de un amic fericit că drumarii au pus și la ieșirea din Greoni câteva roabe de asfalt pentru întâmpinarea boss-ului. Doar în cele mai mari, ca să nu-și dea ministrul chiar în toate și constat că ne mulțumim și cu lucruri puține”, a adăugat Marcel Vela.