Ministerul Transporturilor a descoperit că răsare soarele… Condițiile din Spitalul CF Timișoara, jalnice. Schimbare de management!

whatsapp image 2022 10 03 at 13.25.51 (2)

Doctorul Iulius Jugănaru (foto) a fost schimbat de la conducerea Spitalului CF Timișoara din cauza condițiilor jalnice în care se află unitatea medicală, a afirmat secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Ovidiu Sîrbu.

„Domnul doctor Piluț Ciprian este noul manager. Noul manager ne va prezenta situația activelor fixe și o alta pentru restul problemelor. Trebuie văzute locațiile spitalului, stadiul lor, pentru a putea interveni. Fiecare manager trebuie să prezinte un raport de activitate și un plan de dezvoltare. Consiliul de Administrație trebuie să îl aprobe”, a afirmat Ovidiu Sîrbu.

1000x100 (5)

Nemulțumit de activitatea doctorului Iulius Jugănaru, Consiliul de Administrație din Ministerul Transporturilor nu i-a mai prelungit contractul de management. Acesta a declarat pentru Express de Banat că: „Am făcut nenumărate analize, propuneri care nu mi-au fost acceptate, nu au fost agreate de Consiliul de Administrație al Ministerului. Adresabilitatea a fost în continuă scădere, nu s-au făcut investiții. Ministerul Transporturilor a pus piedici, nu s-au luat măsuri atunci când se vedea că spitalul nu merge în direcții bune”.

Doctorul Iulius Jugănaru este în prezent medic în Centrul Educativ Buziaș.