Mini centru medical deschis la Măureni! Pentru zâmbete frumoase și sănătatea localnicilor! [FOTO]

Din păcate, în secolul 21 încă există comunități pentru care îngrijirea medicală lasă de dorit sau, mai rău, lipsește cu desăvârșire. Din fericire însă unii își dau interesul pentru a face un mare pas înainte. Este și cazul comunei Măureni, acolo unde localnicii își pot face programare la noul cabinet stomatologic.

De mai bine de o săptămână, în comuna Măureni localnicii nu mai sunt nevoiți să se trateze după ureche și nici să facă drumuri de zeci de kilometri pentru a consulta un medic stomatolog. Și asta pentru că s-au finalizat lucrările la dispensarul din localitate și s-a deschis un cabinet stomatologic la care s-a dat deja startul programărilor.

leader board 728 x 90 px

„Ca urmare a eforturilor depuse de Primăria Comunei Măureni am finalizat lucrările la clădirea dispensarului și ne bucurăm să anunțăm cetățenii din localitățile Măureni și Șoșdea, precum și cetățenii din localitățile învecinate, deschiderea cabinetului stomatologic din localitatea Măureni. Dorim să mulțumim celor implicați pentru eforturile depuse pentru a transforma clădirea unde se află cabinetele medicale, care a fost extrem de deteriorată, într-un mini centru medical compus din cabinet medicină generală, cabinet stomatologic și farmacie”, este anunțul Primăriei postat pe pagina de Facebook.

Cei care doresc să se programeze la cabinetul stomatologic îl pot contacta pe doctorul Zoltan Kabai 0745 522 249. Acesta va avea program marți și joi între orele 9.30 și 15.00.