Minciuni de campanie marca PSD, demontate de propriii medici!

gheorghe jenar
untitled design set 970x90 px

Almăjenii sunt mințiți de Silviu Hurduzeu care spune că va redeschide spitalul din Bozovici! Medicii din partidul lui, PSD, susțin că așa ceva e imposibil!

Minciuni de campanie marca PSD, demontate de propriii medici! După ce Silviu Hurduzeu, candidatul PSD la Consiliul Județean Caraș-Severin, anunță cu mare tam-tam că odată ce se vede șef peste județ redă strălucirea spitalului din Bozovici, medicul social-democrat Gheorghe Jenar, candidat PSD pentru Consiliul Local Reșița, spune că nici vorbă. Își contrazice propriul președinte de organizație. Ce poate fi mai hilar de atât?! Dar și trist, pentru alegătorii care pentru PSD-iști sunt doar niște mase bune de manipulat cu minciuni și promisiuni deșarte. Așa minciuni și lucruri încâlcite doar în PSD sunt posibile!

Haideți să vă arătăm exact cum un specialist în domeniu, un medic, dă în vileag minciunile lui Silviu Hurduzeu.

În 26 mai, Silviu Hurduzeu, care se vede deja președinte de CJ, scrie pe Facebook: „Sănătate pentru Valea Almăjului!

Locuitorii din Bozovici şi din localitățile apropiate s-au arătat mulțumiți de implementarea proiectului privind modernizarea şi dotarea clădirii fostului spital comunal care deservea toată zona. I-am asigurat încă o dată că, imediat ce voi deveni președinte al Consiliului Județean Caraş – Severin, voi face demersurile legale pentru ca Spitalul din Bozovici să-şi recapete personalitatea juridică proprie, lucru care va permite atragerea şi mai multor investiții şi a mai multor cadre medicale. (…)”

Dar, cum minciuna are picioare scurte și orice minune scoasă pe gură de Silviu Hurduzeu ține nici trei zile, în 29 mai, într-o emisiune electorală, candidatul PSD – repetăm, PSD! – medicul Gheorghe Jenar, îl contrazice pe Silviu Hurduzeu și spune: „Trebuie făcute niște studii, trebuie văzut cât este cererea, cât pot să aducă medici, că, în primul rând, staționarul acela există, ăla se poate transforma foarte ușor, dar n-o să ai cadre medicale pregătite care să vină la Bozovici. N-o să ai asistente, n-o să ai… drumurile de acces iarăși sunt vai și amar până la Bozovici. Îi groaznic. Dar părerea mea e că nu se va deschide tocmai din această cauză. Nu vor avea cadre medicale care să vină să continue activitatea acolo.”

Ding-dong! Iată cum minciunile lui Silviu Hurduzeu ies repede la suprafață. Dar ce ușor e să promiți oamenilor! De ce nu? Doar or fi fiind câțiva care să te creadă. Pentru că oamenii sunt de bună credință și nu își pot imagina că pot fi mințiți atât de ușor în față.

(PE)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/