„Mincinoși, combinatori și penali plantați pe listele PNL pentru Consiliul Județean. Curat-murdar, monșer, cum ar spune Caragiale” 

Alfred Simonis, preşedintele PSD Timiş, afirmă despre lista PNL de candidaţi pentru Consiliul Judeţean Timiş că arată de parcă ar fi fost câştigată la tombolă.

„Parcă Nicolae Robu a băgat mâna într-o căciulă și a tras bilete la întâmplare. Iar acestea parcă au fost scrise de portarul de la partid, cu numele celor care au strănutat când a fost înmormântat liberalismul, cam tot atunci când Viorel Coifan, Ovidiu Drăgănescu sau Horia Cristian au fost exilați în uitare de acoliții de conjunctură ai lui Robu.”, a răbufnit Alfred Simonis.

Preşedintele social-democraţilor din Timiş nu a uitat să taxeze nici „transferul” primarilor de la PSD în curtea liberalilor, acesta fiind unul dintre principalele lucruri cu care s-au remarcat în ultima perioadă, după părerea lui Simonis. Cu epitetele de rigoare, Simonis a lăsat să se înţeleagă că noile achiziţii ale liberalilor sunt oameni de care PSD-ul se poate lipsi oricând şi că nu fac cinste partidului.

CITEȘTE ȘI: Liberalii din Timiș au întocmit lista candidaților pentru Consiliul Județean. Cine sunt cei impuși pe primele locuri?

„Trăiască meritocrația liberală, trăiască pupatul inelului și datul la gioale, singurele jocuri de culise care se fac în fieful PNL. Pardon, am uitat să adăugăm japca și furatul primarilor de la PSD, cu care s-au remarcat liberali de frunte din filiala județeană, vezi Alin Nica și Alin Popoviciu. Da, aceia care au recunoscut pe față că s-au dus din poartă în poartă să-i convingă pe primarii social-democrați să le sară în barcă. Ce-i drept, s-au dovedit total incompetenți la racolat edili, pentru că singurele lor reușite au fost niște achiziții de râsu’-plânsu’, caricaturi de primari de care râde acum o țară întreagă. Pentru noi, tot răul spre bine.

Cât despre penali, credem că domnul președinte Nicolae Robu, cercetat și el, nu se mai ascunde după deget și își pune «frații» pe listă. Penalul Călin Roman, fostul pușcăriaș, fiul bătăuș al primarului din Deta, ocupă poziția 12 din lista pentru Consiliul Județean Timiș. O mostră de meritocrație liberală autentică, de la «imaculatul» președinte de filială.”, a conchis Alfred Simonis.