Milițianul vs sticla de șampanie. Asfaltarea unui drum județean de nici 5 kilometri din Timiș îi încaieră pe foștii și actualii lideri ai CJT

dj 3

Anunțul finalizării lucrărilor la un drum județean în lungime de 4 km generează contre între foștii și actualii lideri ai Consiliului Județean Timiș. Fostul președinte al CJT, Călin Dobra, îl acuză pe actualul vicepreședinte USR PLUS, Cristian Moș, de cinism și îl numește „milițianul drumurilor județene” despre care spune că își asumă munca predecesorilor săi.

Contrele s-au iscat după ce Cristian Moș a anunțat că sunt gata lucrările la drumul județean care leagă localitățile Crivobara și Visma. Asfaltarea, spunea Moș, urmează să fie recepționată, însă, fără tăieri de panglici.

„O lucrare importantă, un traseu de 4,4 kilometri care o să schimbe în bine viața timișenilor urmează să fie dat în folosință. Nu cred în panglici! Din punctul meu de vedere, cei aproximativ 1.300 de kilometri de drumuri județene sunt responsabilitatea cu care m-ați trimis în Consiliul Județean Timiș. Așa cum la finalul unei sarcini încheiate cu bine voi nu primiți șampanie la serviciu, nu cred că e nevoie ca politicienii să se pozeze cu panglici la finalul unui proiect care nu reprezintă altceva decât ceva firesc.”, a scris Moș pe Facebook.

leader board 728 x 90 px

dj

Călin Dobra, despre „purii lideri” ai USRPLUS

Contrariat de anunțul lui Cristian Moș s-a arătat fostul președinte PSD al CJ Timiș, Călin Dobra. El îl numește pe Cristian Moș „milițianul drumurilor județene” și îl acuză de cinism pentru că și-ar asuma munca altora.

„Observ și recunosc că mă amuz puțin cum atotcunoscătorii și purii lideri ai USR-PLUS Timiș își asumă munca altora, fără să clipească măcar. Ultimul exemplu l-am avut când am aflat de la «milițianul drumurilor județene», Cristian Moș, că recepționează lucrările de asfaltare de pe drumul județean 609J, Crivobara-Vizma. Mă bucur să constat că până la urmă și-a dat seama de utilitatea acestor investiții și că și-a schimbat viziunea din campania electorală, când critica și frunza care cădea. Acum, că e în funcție, investițiile în drumurile județene sunt oportune! Cât cinism! Aștept cu nerăbdare primele proiecte pentru dezvoltarea județului ale actualei conduceri a CJ Timiș, altele decât cele pe care le continuă de la administrația Dobra și pe care le asumă cu mult fast!”, a replicat Călin Dobra.