Mii de pachete de țigări de contrabandă, găsite în portbagajul unui reșițean

tigari portbagaj

Mașina unui reșițean a fost oprită în trafic în această dimineață pe o stradă din Bocșa. În portbagajul său polițiștii au găsit mii de pachete de țigări.

În această dimineață, în jurul orei 05.50, polițiști de la Poliția Orașului Bocșa au oprit pentru control, pe strada Republicii din oraș, un autoturism care circula dinspre Timișoara spre Reșița, mașina fiind condusă de un bărbat de 39 de ani, din Reșița. În portbagaj polițiștii au găsit 3.500 de pachete de țigări fără timbru fiscal, posibil provenite din activități de contrabandă.

Întreaga cantitate de 70.000 de țigarete, estimate la peste 42.000 de lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar autoturismul folosit la comiterea faptei a fost indisponibilizat.

La cercetarea la fața locului au participat și polițiști de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și cel Criminalistic din cadrul inspectoratului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița.

tmc 640