MIHAI STEPANESCU „Am decis să merg mai departe împreună cu familia PSD” (VIDEO)

Președinte interimar al organizației municipale de astăzi după-amiază, primarul Mihai Stepanescu a explicat decizia pe care a luat-o, în cadrul unei conferințe de presă. Alături de edilul-șef, la sediul PSD s-a aflat și președintele filialei județene, Ion Mocioalcă.

Social-democrații și-au întărit rândurile. Primarul, independent până astăzi, la orele după-amiezei, a anunțat oficial că a devenit membru de partid, lucru apreciat de membrii și conducerea PSD Caraș-Severin. „Pentru mine, Mihai nu a plecat niciodată din PSD. El a avut întotdeauna susținerea consilierilor noștri locali, așa cum ați putut observa. În luna ianuarie, Mihai Stepanescu a confirmat că nu va merge ca independent, pentru că proiectele sale pentru Reșița au nevoie de susținere politică”, a declarat Ion Mocioalcă, în cadrul conferinței de presă ce a avut loc astăzi. Acesta a subliniat că actualul edil-șef va candida sub sigla USL. „Nu îmi ascund bucuria că avem un candidat puternic”, a adăugat președintele filialei județene. De fapt, decizia a fost luată astăzi, în cadrul ședinței extraordinare a PSD.

Cum explică Mihai Stepanescu decizia sa
Edilul-șef a declarat că a refuzat să intre mai repede în vreun partid, ca să nu încalce promisiunea făcută față de reșițeni. „Acum patru ani, am promis un primar independent și am rămas așa. Am muncit și am început să promovăm proiecte. Sperăm să ne bucurăm de ele și gata implementate. Am găsit un partener în Partidul Social Democrat și nu îmi pare rău că am luat această decizie. Am decis să merg mai departe împreună cu familia PSD”, a motivat președintele interimar al organizației municipale, Mihai Stepanescu.

Liderul social-democraților reșițeni nu a ezitat să amintească și faptul că orașul trebuie să beneficieze de banii proveniți de la Consiliul Județean. „Indiferent de riscuri, am ales varianta să candidez la început de mandat, însă cu un Consiliu Județean favorabil, putem aduce de toate în oraș, astfel că vom înlătura toate lipsurile locuitorilor. Cu siguranță că voi susține candidatul USL la Consiliul Județean. Este în avantajul reșițenilor, în sfârșit, pe termen lung”, a subliniat primarul municipiului Reșița.