Cui rămâne sediul PDL din Reşița

După ce majoritatea membrilor democrat-liberali a decis să plece din partidul care guvernează țara, iar cei patru primari care nu vor să părăsească PDL au găsit sediul cu lacătul pe ușă în după-amiaza zilei de joi, întrebarea care se ridică este “cui rămâne sediul de partid”.

Întâmplarea de joi i-a pus pe gânduri pe membrii democrat-liberali. Asta pentru că, vicepreședintele PDL a găsit ușa închisă la sediul de peste drum de Casa de Cultură a Sindicatelor. “Nu știu de ce o fi închisă ușa. Poate din cauză că este ora 16.00. Or fi plecat acasă oamenii. Este bine că am putut să discutăm până la urmă”, a declarat vicepreședintele PDL, fără să atace vreun coleg sau să acuze de rea intenție.

Întrebat dacă va lua la PNL și sediul de partid, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde, i-a liniștit pe democrat-liberali. “Sediul rămâne la PDL. Unul este obținut prin Hotărâre de Guvern, iar altul este cumpărat”, a spus liderul forului județean. Acesta a mai adăugat că până luni își va prezenta și demisia din partid, chiar și cu riscul să își piardă calitatea de ales județean.