Mihaela Tatu, îndrăgostită de Dognecea

În ultima vreme, Mihaela Tatu (foto: www.a1.ro) este o prezenţă tot mai discretă pe micul ecran şi, cel puţin până în vară, sunt şanse mici să o mai vedem moderând vreo emisiune. Vedeta TV şi-a redescoperit pasiunile pentru călătorie şi fotografie şi bate mii de kilometri. Aşa s-a îndrăgostit de Dognecea, comună în care şi-a cumpărat o casă, la care se refugiază ori de câte ori îi permite timpul.

Agenda Mihaelei pentru această primăvară este foarte încărcată şi plină de surprize. Chiar în aceste zile îşi pregăteşte bagajele pentru Mexic, unde va sta două săptămâni. “Voi pleca cu un grup de prieteni cu care am preocupări comune. Îmi doresc să prind echinocţiul de primăvară în Chichen Itza, la piramida Kukulkan, să fac baie în cenote, să mă minunez de o altă zonă de pe glob şi să-mi încarc sufletul şi spiritul cu frumos, linişte şi armonie. Asta vreau sa fac în Mexic”, spune Mihaela, ceea ce înseammnă că, la Dognecea va veni cel mai devreme în vară.
Vacanţă forţată
Seria călătoriilor a început anul trecut, când vedeta a suferit o intervenţie chirurgicală şi a avut nevoie de o pauză mai îndelungată. A descoperit Dobrogea, a cunoscut mai pe-ndelete Delta, a trecut graniţa bulgară la Balchik, Tulnevo şi Dalboca, iar timp de o lună a străbătut judeţele Mehedinţi şi Caraş-Severin. A ajuns în Banatul Sârbesc, după care a pornit prin Europa. A văzut Belgia şi Olanda, Turcia, Tenerife şi a încheiat anul cu o lună şi jumătate în Italia. I-a avut ca parteneri de călătorie fie pe Gore, un superb Golden Retriever, pe fiica sa, Ioana, ori a fost însoţită de o foarte bună prietenă. “Aşa mi s-a deschis apetitul. Mi-am zis că este momentul potrivit să-mi iau o pauză şi să fac ceea ce-mi doream de atâta vreme. Să gust din bucuria şi plăcerea acestei mari aventuri care se numeşte cunoaştere”, susţine Mihaela.
Vedeta a umblat prin toate colţurile lumii, dar niciunde nu s-a simţit maai bine ca la Dognecea. Drept dovadă, a achiziţionat o casă modestă, în urmă cu câţiva ani, a pus-o puţin la punct, iar acum se refugiază aici de câteva ori pe an. Localnicii sunt onoraţi să aibă o vedetă în mijlocul lor şi spun că Mihaela adoră să se plimbe cu Gore, un Golden Retriver superb, pe malul lacului.