Mihaela Popovici și-a văzut visul împlinit! A câştigat concursul pentru șefia spitalului din Caransebeș!

Cu datorii de aproape 8 milioane de lei, Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș este totuşi râvnit. De azi, unitatea medicală are un comitet de conducere complet, deși participarea Mihaelei Popovici la examen a fost contestată chiar de contracandidata pe post.

Cum solicitarea Danielei Popescu, fosta șefă a Ambulanței Caraș-Severin, a fost respinsă de comisia de examinare, aceasta nici nu s-a mai prezentat la concurs, considerând că examenul a fost unul de fațadă. Astfel, Mihaela Popovici, care a părăsit tabăra PSD pentru PNL, va conduce din funcția de manager unitatea medicală din Caransebeș, alături de medicul Singh Bhupinder, specialist în chirurgie plastică şi microchirurgie reconstructivă, în funcția de director medical.

„Nu mi s-a părut normal și ce am avut de spus i-am scris domnului primar Felix Borcean, printr-o adresă depusă la Registratura Primăriei, însă nu mi-a răspuns”, ne-a declarat Daniela Popescu.

CITEŞTE ŞI: Mihaela Popovici, ce te recomandă pentru postul de manager al Spitalului Municipal Caransebeș?!

Primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean, nu a dorit să comenteze această situație: „Nu am făcut parte din comisia de examinare. Adresa doamnei Daniela Popescu nu a avut temei. Felicitări și atât domnişoarei Mihaela Popovici!”.

La rândul ei, fosta șefă a Ambulanței Caraș-Severin a mai menționat: „Dacă ordinul de ministru din 2016 scrie ceva, cum poate un primar să dea o dispoziție și să modifice?”. Popescu face astfel referire la faptul că plângerea ei a fost respinsă pe motiv că regulamentul de concurs a fost completat printr-o dispoziție a primarului municipiului Caransebeș, Felix Borcean, conform căreia se pot înscrie la concurs și persoanele care au început cursul de perfecționare în management spitalicesc, organizat de Școala Națională de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar București, iar Mihaela Popovici a depus în dosarul de înscriere o adeverință care atestă că este înscrisă la programul de formare Management Spitalicesc.

Noua șefă a spitalului, Mihaela Popovici, nu a răspuns încă întrebărilor Express de Banat, deși a promis că, după ce va obține postul prin concurs, va vorbi despre plecarea din PSD, decizia de a se înscrie în PNL și ce a motivat-o să candideze pentru funcția de manager.