Micuții karateka de la Anina se umplu de medalii

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Copiii de la Sport Star Anina se pregătesc încrezători pentru Openul Bosniei-Herțegovina care are loc la Banja Luka la acest sfârșit de săptămână. La ultima competiție la care au participat, desfășurată în 27 septembrie la Oradea, karateka de la Anina au câștigat nu mai puțin de opt medalii.

Cupa „Shogunul” de la Oradea a adus rezultate bune pentru karateca de la secțiile Anina și Bozovici ale clubului Sportiv Sport Star Anina. La competiție au participat sportivi din Bulgaria, Cehia, Lituania, Serbia, Slovacia, Ucraina și România. Sportivii secției din Anina au avut patru clasări pe podium: Irina Vişovan – locul I, Nicoleta Filimon şi Darius Gheralia – locul II, iar Andreea Lupu a urcat pe locul III. Din echipa de la Bozovici s-au remarcat cu medalii Sabrina Kovacs – pe locul I, Doria Moise pe locul II, iar pe cea de-a treia treaptă a clasamentului au urcat Grațian Șuveți și Ramona Șuveți.

Alături de sportivi s-a aflat antrenorul Marian Meşinschi, care va face deplasarea și în Bosnia-Herțegovina pentru a-și susține elevii.

untitled design set 970x90 px

La Banja Luka, în Bosnia-Herțegovina, merg Darius Gheralia, Andreea Lupu (Anina), Sabrina Kovacs, Doria Moise, Feri Teodor, Marian Schiferneț, Rareș Turculescu (Bozovici). La competiție va fi prezent și lotul României de EUR&KA de seniori, în a cărui componență intră Bogdan Hrițcu, Andrei Fuciu (Orăștie), Răzvan Tomescu (Brad) și Bogdan Adam (Timișoara).

Foto: Marian Meșinschi

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/