Mickey Mouse și Charlie Chaplin vin la Moldova Nouă!

po 1000x100px (3)

Ghinion pentru unii, bucurie pentru cei mici. Cel puțin așa se anunță prognoza zilei de astăzi, 13.11.2018, când, începând cu ora 18:00, Casa de Cultură Moldova Nouă împreună cu trupa Kolorado- Blagojecic Liubisașa din Serbia vor organiza spectacolul pentru copii intitulat „Mickey Mouse face dezordine”.

Mămici, tătici, frați și bunici, cu toții sunt așteptați să-și ia micuții de mână în această seară și să facă trecerea de la amuzamentul livrat de calculator, telefon, tableta la amuzamentul live. Timp de o oră, cei mari se pot relaxa cu aducerile aminte ale copilăriei de altădată, în timp ce micuții lor pot chicoti în voie, văzându-și îndrăgitul personaj din desenele animate, Mickey Mouse, cum reușește să facă față tuturor situațiilor, personajului Charlie Chaplin revenindu-i menirea amuzamentului prin tot felul de glume și magii.

banner 1000 x 100 hd

Indiferent de vârstă, copii sau adulți, prețul unui bilet în lumea inocenței este de 10 lei. Astfel, pentru toți cei interesați să participe la o oră de amuzament clasic, e bine de știut că achiziționarea biletelor se va putea face, direct, la Casa de Cultură Moldova Nouă (Str. 1 Decembrie 1918, nr.2), până la ora începerii spectacolului, 18.

03 britannia 1000 x 100 gif