Micii rosso-neri, printre cei mai valoroși handbaliști din România!

Puștii în roșu și negru au lăsat deja o impresie excelentă deși au jucat puține meciuri oficiale cu emblema Reșiței pe piept, iar acum mulți dintre ei au fost chemați la o acțiune de selecție organizată de Federația Română de Handbal!

Forul condus de Alexandru Dedu organizează în data de 8 octombrie 2017, ora 10.00, la Sala Polivalentă din Reșița, etapa a IV-a din cadrul proiectului „Programul Talent“ având ca obiectiv principal identificarea și selecția celor mai valoroși handbaliști din România la categoriile de vârstă: juniori (2000-2001) și cadeți (2002-2003). Această acțiune adună la start aproximativ 60 de sportivi din nouă județe: Caraș-Severin, Arad, Timiș, Hunedoara, Gorj, Dolj, Olt, Vâlcea și Mehedinți.

„În urma evoluților foarte bune ale sportivilor noștri în competițiile rezervate juniorilor I, II și III, Federația Română de Handbal a convocat de la  Clubul Sportiv Municipal Școlar, finanțat de Primăria municipiului Reșița, un număr de 18 sportivi: Pal Claudiu, Negru Marian, Tudosoiu Sergiu, Voina Alexandru, Bote Raul, Bondoc Andrei, Tipol Filip, Blujdea Șerban, Dumuța Denis, Negru Marius, Kirsch Denis, Racoceanu Rareș, Mitru Casian, Boșca Gabriel, Barbu Denis, Gîrban Antonio, Back Andreas, Radoslavevici Snezan”, ne-a informat Dorinel Gurbină, omul care se ocupă de secția de handbal de la CSM Reșița. Puștii sun antrenați de Cristian Ionescu, Radu Bote și Sebastian Pîrvan, lângă aceștia aflându-se Carmen Dumitru.