Mici, bere, muzică și bună dispoziție – sugestia municipalității din Caransebeș la sfârșit de săptămână

Caransebeșenii se pregătesc de sărbătoare. Municipalitatea aduce din nou spectacolul în sânul gugulanilor în acest weekend. Nume mari ale muzicii populare vor urca pe scena amplasată în Centrul Civic al municipiului de pe Timiș și Sebeș.

Ediția din acest an a Serbărilor Verii începe vineri, 13 iulie, la ora 18.30 și Primăria Caransebeș pune la dispoziție organizatorilor terenul pe care sunt amplasate scena, parcul de joacă pentru copii și terasele comercianților, fără a cheltui vreun ban de la bugetul local. De restul se ocupă Organizația DJ-ilor, Artiștilor, Muzicologilor, Producătorilor și Interpreților din România.

Din programul celor trei zile din weekend amintim: muzică populară interpretată de peste 20 de soliști printre care Petrică Moise și Zorica Savu, dar și concertele artiștilor Alessia și Tavi Colen Band și Emma de la Radio Zu.

Pentru că au apărut comentarii în spațiul online cu privire la banii pe care Primăria Caransebeș ar trebui să-i investească în alte proiecte și anume reparații străzi (comentariu: „Tanasie Eugen Nelu: Pai ar trebui sa facem serbările gropilor sau serbările gunoaielor sau a ierbii netunse că dacă ai copil mic și l-ai scăpat din ochi în Teiuș s-ar putea sa-l găsești cu câinii de urmă”, apărut pe pagina de Facebook a Primăriei Caransebeș la postarea afișului „Serbările Verii”), primarul Felix Borcean răspunde: Aceste serbări sunt gratis, adică nu costă nimic Primăria. Doar am oferit spațiul din centrul orașului asociației care le organizează. Ba mai mult, o parte din încasări vor fi oferite unui copil cu nevoi speciale”, precizează Primarul Felix Borcean.