Metoda „Accidentul” a făcut deja prea multe victime! Polițiștii din Caransebeș iau măsuri!

explo 1000x200

În această lună, 3 persoane din Caransebeș au devenit victime ale șarlatanilor care aplică metoda „Accidentul”. Așa că polițiștii au demarat o acțiune de prevenire, cu speranța că oamenii vor fi mai vigilenți.

După ce, în doar câteva zile, 3 persoane din Caransebeș au fost înșelate prin metoda „Accidentul”, polițiștii au decis să iasă pe stradă pentru a informa cetățenii cu privire la riscurile la care se expun din prea multă naivitate. În weekend, poliţiştii din Caransebeș au discutat cu cetăţenii pentru prevenirea victimizării acestora. Prioritare au fost persoanele de vârsta a III-a, care au fost sfătuite să nu dea bani ,,aşa-ziselor” rude care relatează telefonic că au fost implicate într-un accident, să se adreseze şi să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112 ori de câte ori au suspiciuni cu privire la faptul că ar putea fi următoarea victimă a unei infracţiuni de înşelăciune.

Polițiștii au împărțit flayere ce conțin recomandări privind această metodă de înșelăciune, activitățile de prevenire urmând a fi continuate şi în zilele următoare.

Unul dintre bărbații care își racolau victimele prin această metodă a fost prins în flagrant de polițiști în timp ce păcălea o bătrână, însă instanța a decis că acesta poate fi plasat sub control judiciar.

CITEȘTE ȘI:

UPDATE. Foamea de bani l-a trimis în mâna polițiștilor! Autorul înșelăciunilor prin metoda „Accidentul” a fost prins!

Caransebeșenii au devenit ținta șarlatanilor! Metoda „Accidentul” a mai lăsat o femeie fără bani!

banner 970 x 250