Metalul şi Dinamo fac presing la Bobar!

Fost preşedinte în Valea Domanului şi director sportiv în Ştefan cel Mare, Cristi Bobar nu se arată foarte încântat în momentul de faţă de propunerile venite dinspre cele două cluburi.

Bobar a fost văzut sâmbătă, la meciul dintre Metalul Reşiţa şi FC Olt Slatina, în tribuna oficială a Stadionului Mircea Chivu, alături de secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian. În ultima vreme acesta a apărut destul de des prin Valea Domanului şi speculaţiile nu au întârziat să apară. Bobar a lămurit oarecum lucrurile după victoria cu FC Olt. „Nu mai e un secret că am purtat mai multe discuţii cu patronul Cătălin Rufă. Nu vă ascund că am discutat despre Metalul şi cu domnul primar Mihai Stepanescu. Nu cred că e cazul însă să vorbim despre o revenire a mea la Reşiţa. Nu acum! Dacă pot ajuta cu ceva echipa, o fac cu mare drag şi din tot sufletul. Cred că şansele la promovare sunt, totuşi, destul de mici. Nu înţeleg de ce au tot apărut prin presă discuţii care nu fac bine echipei. Consiliul Local ştiu că şi-a achitat obligaţiile la zi, aşa se întâmpla şi pe vremea mea, iar echipa e pe locul doi. Nu văd de unde tensiunile astea”, a comentat Bobar.

Revenirea lui Flavius Stoican pe banca lui Dinamo a adus în discuţie şi posibila întoarcere a lui Cristi Bobar. Acesta respinge, cel puţin deocamdată, şi varianta Dinamo. „Eu am avut o relaţie foarte bună cu cei de la Dinamo, cu domnul Negoiţă, cu toată lumea. Nu am fost îndepărtat de acolo, dar nu am acceptat o altă funcţie în cadrul clubului, aşa cum mi s-a propus. Acum, că Flavius a revenit, au fost ceva discuţii, propuneri, dar cred că deocamdată e mai bine aşa”, a mai spus fostul oficial dinamovist.

banner 970 x 250

Comments

  1. Sorin says:

    5 .