Metalul Reșița, la a doua victorie consecutivă! Primarul Popa cheamă echipa acasă, în Valea Domanului!

Rosso-nerii exilați la Snagov au obținut astăzi încă trei puncte în actuala ediție de campionat, după ce s-au impus cu 2-1 (2-0), pe terenul lui ACS Berceni.

Metalul Reșița a legat două victorii consecutive, cu CS Balotești și ACS Berceni, și dă tot mai multe semnale factorilor de decizie din Valea Domanului că vor regreta cât de curând alegerile făcute. Echipa antrenată de Mihai Stoica s-a impus prin golurile marcate de Oancea și Dănănae, fostul jucător al Craiovei.

Începem și noi să adunăm puncte după un început mai greu, despre care nu mai vreau să comentez, știe toată lumea situația. Echipa arată tot mai bine, săptămâna viitoare vin Skraparas, Jamali și, probabil, Manole, ne întărim și sigur vom arăta și mai bine. Cred că vom fi în cel mai scurt timp undeva la mijlocul clasamentului. În iarnă vedem ce mai aducem, pentru că vreau să fac o echipă bună, așa cum am avut la Reșița”, a declarat patronul Metalului Reșița, Cătălin Rufă.

Primarul Reșiței, Nelu Popa, a vorbit ieri, într-o conferință de presă, despre revenirea echipei în Valea Domanului, acolo unde, spune primarul, este locul ei. „Am văzut cât de mult și-a dorit această echipă. Repet, eu nu am plecat de la Reșița, am fost nevoit să plec, dar niciodată nu spun niciodată, chiar dacă mi-e greu să cred că voi putea lucra cu oamenii care conduc acum”, a comentat Rufă.