Metalul Reşiţa e de azi istorie!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Membrii Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal au hotărât în şedinţa de astăzi să o accepte pe Metalul Reşiţa în noul sezon al Ligii a II-a. De fapt, pe Sportul Snagov!

Clubul patronat de Cătălin Rufă a profitat de faptul că FC Braşov intră în faliment și că nu s-a înscris în campionatul care va începe la finele lunii. Astfel Metalul Reșița poate continua în eșalonul secund chiar dacă a retrogradat la finele ediției trecute.

În şedinţa de astăzi a Comitetului Executiv s-a aprobat şi schimbarea numelui Metalul Reşiţa în Sportul Snagov, cu toate că existau semne de întrebare, după ROAF, în privinţa acestei modificări de sediu social şi de denumire, notează Prosport.

untitled design set 970x90 px

„Aprobă cu 6 voturi pentru şi 6 abţineri (Auraş Braşoveanu, Marcel Ghergu, Emilian Hulubei, Valeriu Argăseală, Dănuţ Coman, Gino Iorgulescu) schimbarea denumirii şi sediului CS METALUL REŞIŢA în Clubul Sportiv Sportul Snagov SA urmând a avea sediul în Snagov, sat Ghermăneşti, str. Izlaz, nr. FN sub condiţia emiterii de către Departamentul Juridic al FRF a avizului şi publicarea acestuia pentru o perioadă de 5 zile astfel încât orice club interesat să poată contesta”, sună verdictul dat în privinţa acestui subiect. Odată cu această mutare a lui Cătălin Rufă, cel mai probabil și litigiile din instanță dintre acesta și administrația publică reșițeanăse vor stinge, Metalul Reșița fiind deja istorie la această oră.

banner td untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/