Metalul Reșița devine Voința Snagov! Transferul lui Vătăjelu întărește echipa lui Rufă!

explo 1000x200

Obligat să plece din Valea Domanului, Cătălin Rufă a găsit o altă deschidere din partea oficialităților locale din Snagov, iar banii primiți din transferul lui Bogdan Vătăjelu la Sparta Praga îi sunt suficienți pentru a face din nou o echipă tare de Liga a II-a.

Rufă a vorbit la Sport Total FM despre situația Metalului. Încă Reșița! Pentru că intențiile acestuia sunt de a schimba, în vara acestui an, denumirea clubului pe care municipiul de pe Bârzava nu l-a mai dorit. Mihai Dina, Cristi Munteanu, Dănănae, Valentin Lupu, Octavian Vasile și Alin Pătrașcu sunt numele jucătorilor care apar pe lista spectaculoasă de transferuri a Metalului.
„Mai avem de pus la punct aspecte pentru ca lucrurile să fie așa cum trebuie. Sumele de pe urma transferului lui Vătăjelu vor veni în decursul acestei luni. Bucureștiul atrage și e mult mai frumos să joci în București și în jurul acestui oraș. Și Mihai Stoica a știut cum să îi atragă pe jucători să vină la echipă. Antrenorul și-a manifestat nemulțumirea față de unele aspecte legate de partea tehnică, noi încercăm să îi punem la dispoziție ceea ce își dorește și cred că va fi o colaborare de bun augur. Ne place să lucrăm cu tinerii, ne place să îi promovăm și să le dăm încredere. Avem patru jucători născuți în 1999, dintre care unul sau doi este imposibil să nu ajungă în prima ligă”, a spus Cătălin Rufă la Sport Total FM.

Transferurile făcute în această iarnă l-au convins pe Rufă că Metalul se va salva de la retrogradare. „Am vorbit cu Bogdan Vătăjelu, este extrem de încântat, dar l-am sfătuit să rămână cu picioarele pe pământ și i-am spus că Sparta Praga este doar o rampă de lansare pentru el. Dacă lucrurile decurg ca până acum, cu siguranță, la vară vom schimba denumirea echipei în Voința Snagov. Eu îmi doresc din tot sufletul să rămânem la Snagov, pentru că aici simt sprijin din partea tuturor. Oamenii își doresc să facem o chestie de durată, o academie, avem multe în plan. Nici nu luăm în calcul retrogradarea. Dacă ar fi început acum turul campionatului ne-am fi putut bate la primele cinci locuri”, a declarat acesta în cadrul emisiunii „Fotbal la matineu”.

banner 970 x 250