Atac la un garaj din Reșița în plină noapte!

explo 1000x200

Patru tineri au fost prinși în flagrant în timp ce dădeau spargerea într-un garaj de pe strada Făgărașului din Reșița. Cei patru au fost surprinși de o patrulă mixtă.

Patru tineri din Reșița, cu vârste cuprinse între 22 și 26 de ani, au fost prinși de polițiști și jandarmi în plină noapte, în timp ce încercau să spargă lacătul unui garaj de pe strada Făgărașului din municipiu. Incidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 2. Când au sesizat că au fost surprinși, cei patru și-au abandonat planul și au rupt-o la fugă. „În momentul în care au fost surprinși, cei în cauză au abandonat ranga metalică, o pereche de mănuși și lacătul spart, însă oamenii legii au reușit să îi imobilizeze și să-i conducă la sediul Poliției”, informează Cecilia Dăneț, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

Cei patru tineri s-au ales cu dosar penal pentru tentativă la furt calificat și au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Caraș-Severin, urmând ca astăzi să fie prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili dacă cei în cauză au comis și alte infracțiuni.

banner 970 x 250