Metalul Reșița a câștigat amicalul cu CS Ineu (VIDEO)

Echipa de ligă secundă Metalul Reșița a început seria meciurilor de verificare. În primul dintre ele, disputat astăzi pe terenul sintetic din Valea Domanului, formația reșițeană a dispus cu 1-0 (0-0) de CS Ineu, ocupanta locului 10 în C4.

Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 77 de unul dintre cei doi jucători sârbi care au venit în probe la Metalul, mijlocașul central Zoran Kopre. Fotbalistul care va împlini 26 de ani pe 7 februarie a mai evoluat în țara sa natală la Teleoptik Zemun și la Sloga Temerin, dar și în campionatul din Bangladesh. Cel de-al doilea sârb ajuns în curtea Metalului este portarul Ivan Knezevic.

„Mă bucur pentru rezultatul cu CS Ineu. Am început cu dreptul. Băieții s-au conformat tactic, pentru că această perioadă este una de încărcare. Ne este foarte greu, dar ne punem ușor-ușor la punct. Ne-am mai întărit echipa cu câțiva jucători veniți din țară, sper ca meciurile următoare să arătăm o altă față. Nu vreau să fac aprecieri asupra unui singur jucător, îi felicit pe toți. Sper să se strângă în jurul vârfurilor și să tragem toți și să fim un tot unitar până la începutul campionatului. Unii dintre jucătorii anunțați din străinătate au venit deja, alții sunt în pregătire, dar nu știu dacă vor rămâne. Să vedem ce calități au, să vedem ce dovedesc. Astăzi n-am putut să-i folosesc decât câteva minute, pentru că ei au venit de pe drum și mai durează până se adaptează cu echipa. Momentan sunt doi jucători din Serbia“, a spus antrenorul Carol Gurgu.

YouTube video

Metalul Reșița va disputa următorul amical miercurea viitoare, de la ora 14, tot pe terenul sintetic din Valea Domanului, cu echipa de Liga a IV-a Minerul Anina.