Metalul mai trimite un fundaş în Liga I! Tot de bandă stângă!

Contestat de unii fani ai rosso-nerilor pentru că vinde ce echipa are mai bun, patronul Cătălin Rufă demonstrează că se pricepe la transferuri şi iese pe plus.

Plecarea lui Bogdan Vătăjelu la CS U Craiova nu a fost văzută cu ochi buni în Valea Domanului. Rufă a primit destule critici în momentul în care a anunţat că-l cedează pe căpitanul echipei, cel mai bun fundaş de bandă stângă din campionat. Patronul Metalului a mutat însă repede şi inspirat, l-a adus la Reşiţa pe Florin Aniţoiu, care a avut evoluţii foarte bune în prima jumătate a sezonului. Nu întâmplător a fost chemat la o acţiune de selecţie a echipei naţionale de tineret a României. A lăsat şi acolo o impresie foarte bună, astfel că mai multe cluburi au început să se intereseze de el. Rapid a fost primul, dar în Giuleşti sunt mari probleme financiare. „Am avut o discuţie cu domnul Ioan Niculae despre Aniţoiu. Mi-am dat acordul ca el să plece în probe cu Astra în Antalya şi Spania. Ne gândim şi la binele jucătorului, dar şi al clubului”, a declarat Rufă pentru expressdebanat.ro. Mai trebuie spus că, până acum, transferurile i-au cam ieşit patronului din Valea Domanului. Chiar dacă l-a vândut pe Vătăjelu sau a renunţat la alţi jucători, mutări pentru care a fost contestat, echipa a rămas în fruntea clasamentului şi în actualul sezon, iar dacă toată lumea şi-ar fi văzut de treabă nu ar fi fost imposibil de realizat nici obiective mai îndrăzneţe.

După ce a pus pe liber mai mulţi jucători cu prezenţe foarte rare sau chiar deloc în prima parte a campionatului, Cătălin Rufă a anunţat şi primele achiziţii: „Vine Hlinca, de la Bistriţa, ne-am înţeles cu el. L-am ofertat şi vara trecută”. Metalul mai aşteaptă răspunsul lui Liviu Nicolae de la Unirea Tărlungeni, dar e în discuţii şi cu Costinel Gugu, de la Târgu Mureş.

Comments

 1. resitean says:

  domnu’ Fuchs va rugam nu ne tineti in tensiune…. asteptam parerea “oficiala”

 2. suporter metalul Resita says:

  dupa parerea mea este cel mai priceput om in a vinde la momentele oportune (un lucru excelent dealtfel,atat pentru echilibrul financiar al clubului cat si al jucatorului respectiv, deoarece ii creaza posibilitatea aceluia care merita sa paseasca mai sus, daca-l tii cu forta contrar vointei lui este posibil sa iei si plasa cu el tinand cont ca nemultumirea jucatorului poate duce la un randament slab al acestuia la echipa respectiva) bogdan vatajelu, laurentiu branescu au fost 2 sportivi lasati-transferati de rufa sa zboare spre performanta si succes.sa vedem ce fleer are in a aduce jucatori dornici de posibila mare performanta , accederea in liga 1.

 3. LuxPhotoFuchs says:

  Urmează Buhăescu!

 4. eu says:

  rufa sa isi achite datoriile

 5. LuxPhotoFuchs says:

  Subsemnatul Fuchs Petru am postat comentarii la articolul “Microbiştii în delir…” apărut în data de 15.01.2015, la care, prin furt de identitate şi proliferare de obscenităţi, o altă persoană necunoscută mie a postat cu numele meu comentarii neadecvate. Întrucât, prin jurisprudenţa existentă responsabilitatea acestor postări ilegale revine redacţiei ziarului respectiv, rog identificarea infractorului şi acţionarea lui în judecată prin sesizarea organelor competente. Simpla ştergere a comentariilor răutăcioase nu mă satisface, el continuând acţiunile infracţionale, Rog să fiu înştiinţat de măsurile luate în 24 de ore de la prezenta. Anexez în attachment copiile doveditoare.