Metalul a pierdut la Piteşti

explo 1000x200

Echipa antrenată de Marian Pană nu a reușit să ia niciun punct din confruntarea de astăzi, cu CS Mioveni, fiind învinsă cu scorul de 1-0.

Rosso-nerii au plecat foarte optimiști în trivale după victoria cu CSM Rm. Vâlcea, dar prestația lor a fost sub așteptări. Cu mai multe schimbări făcute în primul unsprezece, în care și-au făcut loc Crețu, Popescu, Vaștag, Neagoe sau Vădrariu, jucători care în ultima vreme au intrat din postura de rezerve, Metalul a îndrăznit mult prea puțin, asta ca să nu spunem deloc.

În prima repriză, Mioveniul a ratat două mari oportunități de a deschide scorul. Ayza a avut o ocazie uriașă de a modifica tabela, dar șutul său din șapte metri a trecut peste transversala porții apărate de Zimmermann. În partea secundă și reșițenii au avut minute bune controlul partidei, dar treptat gazdele au revenit la cârma jocului și chiar au marcat golul care le-a adus trei puncte. În minutul 75, Gueye a reluat din șase metri, după o centrare de pe stânga. Până la final nu s-a mai întâmplat nimic, iar obiectivul lui Pană, obținerea a patru puncte din meciurile cu CS Mioveni și Gloria Bistrița, a fost deja ratat. E drept, rezultatul negativ de la Pitești nu se contabilizează pentru faza play-off-ului, dar situația va sta cu totul altfel sâmbătă, când în Valea Domanului vin bistrițenii.

În etapa a 19-a s-au mai jucat câteva meciuri foarte importante pentru calificarea în play-off. CS Universitatea Craiova a câștigat în deplasare la FC Olt, scor 1-0, Gloria Bistrița a bătut cealaltă echipă a Craiovei la scor de neprezentare, iar CSM Rm. Vâlcea a trecut la limită, cu 1-0, de ASA Târgu Mureș. 

banner 970 x 250