Mesajul lui Romeo Dunca pentru cei care se plâng de starea drumurilor: „Îi rog să aibă răbdare”

Strigătele care vin din tot județul cu privire la starea proastă a drumurilor sunt auzite de cei din Consiliul Județean, dă asigurări președintele Romeo Dunca. Acesta îi roagă pe cărășeni să aibă răbdare, pentru că în 2023 va rezolva foarte multe probleme datorită bugetului mult mai mare față de anul trecut.

La finalul săptămânii trecute, Drumul Județean 573 era reparat de localnici. Oamenii au ajuns la capătul răbdării și spun că nu mai cred în promisiuni. L-am întrebat pe președintele Dunca ce mesaj are pentru ei. „Vom interveni și acolo. Am invitat consilierii pe săptămâna viitoare, deci până la ședința următoare, să venim cu propuneri să vedem unde anume, în afara drumurilor unde deja am alocat parte din sume, unde mai trebuie să intervenim și, pe lângă modernizarea drumului de 2 kilometri de la Ciudanovița, la care veți vedea că la ședința următoare vom aloca bani pentru a începe procedura de licitație, ne vom ocupa și de repararea acestui segment. Oamenii să stea liniștiți. Mie îmi pare rău că nu am putut să rezolvăm atât de repede toate problemele județului.”

CITEȘTE ȘI: VIDEO. Au ajuns la limita răbdării! Își repară singuri Drumul Județean 573, care le face viața un calvar!

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

De altfel, Romeo Dunca este încrezător cu privire la problemele de infrastructură rutieră pe care le va rezolva anul acesta. Bugetul mult mai mare față de anul 2022, cumulat cu un excedent consistent care se apropie de 100.000 de lei, reprezintă garanția că se va munci serios în lunile următoare. Cărășenii trebuie doar să aibă răbdare.

„Anul acesta vom avea un buget de vreo patru ori mai mare. Prin aceste rectificări, prin acest excedent pe care îl mutăm în principal la Direcția Județeană de Drumuri, prin bugetul mai mare pe care l-am primit și prin acei 10 milioane de la Guvernul PNL în decembrie, vom constitui un fond substanțial și vom rezolva în acest an foarte multe probleme. Îi rog pe cetățeni să aibă răbdare. Nu trebuie să facă greve, nu trebuie să strige, știm problemele lor. Faptul că nu ne mișcăm să comentăm la fiecare protest nu se datorează faptului că nu ne interesează, ci că nu am găsit încă soluții reale pe care să le promitem și de care să ne ținem. Dar ceea ce am promis vom face.”, a subliniat președintele Romeo Dunca.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/