UPDATE. Impact devastator cu 5 victime la ieșire din Reșița! Un om a murit pe loc!

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Accident cumplit, în această seară, la ieșire din Reșița spre Caransebeș. Două mașini s-au ciocnit, iar o persoană a murit pe loc. 

Accidentul a avut loc pe DN 58, la ieșire din Reșița, în zona restaurantului Memento. Au fost implicate două autoturisme. Pompierii anunță că o persoană este decedată, iar o alta a rămas încarcerată.

De asemenea, alte două persoane necesită îngrijiri medicale, inclusiv un minor. O a cincea persoană este evaluată la fața locului, însă refuză (deocamdată) transportul la spital.

UPDATE, ora 20.20

Polițiștii cărășeni aduc detalii cu privire la accidentul produs în jurul orei 18.10, la ieșire din Reșița spre Caransebeș.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Persoana decedată este un pieton de 58 de ani, din Bocșa, surprins de mașină pe un sector de drum fără iluminat public stradal. Bărbatul care nu purta îmbrăcăminte cu elemente fluorescent-reflectorizante ar fi fost surprins și accidentat de un autoturism care circula din direcția Caransebeș către Reșița, al cărui conducător, un bărbat de 35 de ani din Reșița, după impact, ar fi virat brusc stânga, pătrunzând pe sensul opus unde ar fi intrat în coliziune frontală cu un alt autovehicul, condus de un bărbat de 51 de ani din Reșița.

În urma accidentului a rezultat decesul pietonului și rănirea altor 3 persoane: conducătorul auto de 51 de ani și 2 pasageri din același autoturism, toți 3 fiind transportați la spital pentru îngrijiri și investigații medicale.

În acest moment se efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Traficul rutier este restricționat până la finalizarea cercetării. Se circulă dirijat pe un sens.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/