Mesajul lui Dominic Fritz pentru liberali: „Acum avem un mandat foarte clar să încheiem cu acest dans ciudat pe care colegii din PNL l-au făcut în ultimele două luni”

Primarul Timișoarei spune că USR PLUS a câștigat alegerile parlamentare nu doar în Timișoara, ci și în județul Timiș și le transmite celor din PNL că e momentul să finalizeze procedurile pentru încheierea unor majorități de guvernare cu usr-iștii, atât locală, cât și județeană.

„USR PLUS va lua foarte clar peste 40%, la o distanță de aproape 20% față de PNL. USR PLUS are în Timișoara cam cât au PSD și PNL împreună. Nu am câștigat doar Timișoara, ci în multe comune din zona periurbană. Mulțumim celor care ne-au adus la victorie la Giroc, Dumbrăvița, Sânmihai. Vreau să vă mulțumesc pentru marea încredere.

CITEȘTE ȘI: Numărătoare paralelă: USR PLUS, pe primul loc în opțiunea alegătorilor timișeni

Cred că acum avem un mandat foarte clar să încheiem cu acest dans ciudat pe care colegii din PNL l-au făcut în ultimele două luni. Cred că e e timpul să încheiem o majoritate în Timișoara și Timiș și la național și să ne apucăm de guvernare.”, a transmis Dominic Fritz.

Primarul Timișoarei spune că USR PLUS ar putea avea 3 deputați în Timiș și un senator.

CITEȘTE ȘI: USR PLUS aplică modelul german, după alegeri. Drulă: „Suntem gata să intrăm la guvernare, suntem gata să negociem pentru o Românie modernă”