Mesaje de tip mafiot pentru jurnalistul Dragoș Boța! I-au incendiat mașina, dar investigațiile continuă!

Autoturismul editorului-șef al PRESSALERT.ro a fost incendiat în noaptea de vineri spre sâmbătă în fața imobilului din Timișoara în care locuiește acesta!

Pompierii au fost anunțați în jurul orei 2.40 că o mașină arde ca o torță într-o parcare. Când au ajuns la fața locului, interiorul mașinii era deja complet ars. Focul a pornit din interiorul mașinii, drept dovadă fiind și faptul că geamul din dreapta spate a fost găsit spart.

„Această acțiune de tip mafiot mă face să cred că investigațiile pe care le-am făcut de-a lungul timpului și dezvăluirile publicate pe PRESSALERT.ro au deranjat. Acțiunea din această noapte nu mă face nicio secundă să mă opresc din a-mi face meseria de jurnalist. Cred că este momentul să ne întrebăm cu toții dacă acceptăm ca Timișoara să se transforme într-o Sicilie în care tăcerea complice și cumetriile pe sub masă sunt mai importante decât orice”, a spus Dragoș Boța. Poliția a deschis o anchetă pentru distrugere.

Acțiuni de intimidare asemănătoare au fost exercitate și asupra jurnaliștilor de la Express de Banat, Poliția din Caraș-Severin, Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița și Judecătoria Reșița considerând însă că faptele nu prezintă interes public și, ca atare, i-au găsit basma curată pe cei care încearcă să oprească investigații jurnalistice folosind violența.