Mesaj pentru parlamentarii cărășeni: „Nu votați pentru acest certificat verde. Se va deschide o cutie a Pandorei”

european green pass. international certificate of vaccination.

Obligativitatea prezentării unui certificat verde pentru a putea desfășura aproape orice activitate în afara locuinței reprezintă o măsură abuzivă, care aduce dictatură, sărăcie și suferință poporului român, consideră președintele AUR Caraș-Severin, Letiția Aman. Acesta are un mesaj pentru toți parlamentarii cărășeni: să nu susțină implementarea certificatului verde.

Letiția Aman face un apel la parlamentarii de Caraș-Severin: „să nu votați PENTRU acest CERTIFICAT VERDE. Dacă acest certificat verde se va impune în țara noastră, se va deschide o cutie a Pandorei pe care s-ar putea ca la un moment dat să o doriți închisă, dar nu va mai fi posibil. Atunci poate va fi mult prea târziu. Nu voi insista asupra motivelor pentru că le cunoaștem foarte bine cu toții. Voi insista însă asupra unui alt aspect și anume SĂ ÎNCERCĂM SĂ FIM MAI PUȚIN POLITICIENI ȘI MAI MULT OAMENI.”

Liderul AUR spune că această „nebunie” a prins țara nepregătită, catalogând-o drept „o nebunie a urii, a dezbinării, a scandalurilor, a luptei de putere, avariției, corupției, calomniei, șantajului etc.”

Letiția Aman consideră că aceste vremuri au demonstrat că în fața morții toți suntem egali, însă cei care au acum decizia în propriile mâini nu se află din întâmplare în funcții atât de importante. „Nimic nu este întâmplător pe acest pământ și nimic nu se întâmplă fără accepțiune Divină. Nu este întâmplător că sunteți chemați ca în aceste vremuri grele să fiți reprezentanții poporului, ai cărășenilor. Vă rog insistent să conștientizați ce implicații și ce răspundere aveți față de Cer și față de noi, oamenii.”

Președinta AUR Caraș-Severin susține că formațiunea pe care o reprezintă va manifesta deschidere, sprijin și implicare în toate acțiunile menite să stopeze tensiunile conflictuale, panica, constrângerile și măsurile abuzive asupra cărășenilor și a tuturor românilor. Aman își încheie mesajul insistând încă odată „să NU votați PENTRU CERTIFICATUL VERDE și implicit, pentru orice alte măsuri ce ar aduce dictatură, sărăcie și suferință poporului nostru.”