Mentorul lui Nelu Popa și Romeo Dunca l-a avertizat pe Cîțu: „Grijă mare!”

ilie bolojan

Omul după care își ghidează pașii în administrația publică și scena politică primarul Reșiței și președintele Consiliului Județean Caraș-Severin îl acuză de premierul Florin Cîțu că nu are nicio strategie în criza din coaliția de guvernare!

Potrivit Hotnews.ro, Ilie Bolojan a transmis un mesaj dur în ședința taberei Cîțu din PNL. Liderul liberal din Bihor i-ar fi avertizat pe oamenii lui Florin Cîțu, chiar în ședința pe care aceștia au convocat-o fără Orban, că nu au nicio strategie în criza din coaliție, iar lucrurile nu merg într-o direcție bună. Bolojan le-a spus colegilor de partid că după acest scandal riscă să fie atât de răniți încât să nu mai poată face mare lucru.

„Credeți-mă, în percepția publică, nu știu cum o percepeți dvs., inclusiv în interiorul PNL la nivelul de bază, semnalele nu sunt foarte bune vizavi de ce se întâmplă. Sigur, astăzi, în situația în care ne aflăm pentru că suntem în fața unui fapt împlinit, noi rațional nu putem decât să dăm un vot de susținere. Dar unde ne ducem mai departe, care sunt pașii următori?! Ce se întâmplă cu deteriorarea acestor relații în această coaliție?!”, ar fi spus Ilie Bolojan, potrivit unor surse participante la discuții citate de Hotnews.

leader board 728 x 90 px

Bolojan le-ar fi cerut celor care fac parte din prima linie a PNL să trateze cu atenția disputele cu USRPLUS, simțind că demiterea guvernului prin moțiune de cenzură e tot mai probabilă. „Trebuie avut mare grijă la ceea ce facem. Vă spun, grijă mare la ceea ce se întâmplă că lucrurile nu se văd că ar merge într-o direcție bună”, a mai spus Bolojan.

 

foto: digi24.ro