Memorialul „Iosif Korka” la atletism, prilej de a descoperi tinerele talente

Marea campioană Paula Ivan, deținătoarea recordului olimpic la proba de 1500 m, din 1988, a fost la Caransebeș alături de președintele Federației Române de Atletism Florin Florea. Ei au înmânat premiile câștigătorilor Memorialului „Iosif Korka”.

Concursul de atletism pentru copii a fost organizat de către secția de Atletism a Clubului Sportiv Școlar cu sprijinul Primăriei Caransebeș și a Direcției pentru Tineret și Sport a județului Caraș-Severin.

„Au fost alături de noi Paula Ivan, campioana olimpică și încă deținătoarea recordului olimpic în proba de 1500 m și Florin Florea, președintele Federației Române de Atletism. A fost un concurs cu suflet, rezultatele copiilor au fost bune, nutresc speranța ca părinții să îți aducă copii la stadion, pentru că sportul este necesar în mileniul III”, menționează antrenorul emerit Cristian Dragomir.

Au participat peste 200 de copii, pe categorii de vârstă de I, II și III. Pe lângă atleții din județul Caraș-Severin au fost prezenți sportivi din județele limitrofe Timiș, Hunedoara, dar și atleți de la LPS Pitești.

Conform tradiției familia antrenorului Iosif Korka a fost prezentă la această a XXIII a ediție și a ajutat la premierea câștigătorilor pe categorii de vârstă și la 4 probe diferite.