Membrii social-democrați au fost amprentați de poliție la sediul de partid

Membrii PSD au avut parte de o surpriză neplăcută azi dimineață, când s-au prezentat la serviciu, la sediul de pe Strada George Enescu, din zona Luncă. Toate intrările au fost forțate cu o rangă.

Angajații cabinetului parlamentar al deputatului Ion Mocioalcă au avut parte de o zi dificilă, după ce toată ziua polițiștii le-au stat pe cap. Asta, în urma unei spargeri care s-a dat în cursul nopții trecute, iar toate intrările din interiorul partidului, dar și cea laterală, de intrare în sediu, au fost forțate, cel mai probabil, cu o rangă, de un autor necunoscut.

„Nu s-a furat nimic din sediul de partid, dar am găsit hârtiile din biroul de la etaj mutate de la locul lor. Suntem îngrijorați că și ștampilele erau în sediu, iar incidentul precedă alegerile ce vor avea loc în PSD”, a declarat un membru social-democrat. Una peste alta, polițiștii au luat amprente mai toată ziua de la toți cei care s-au perindat astăzi pe la sediul de pe Strada George Enescu.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin a fost sesizat, în cursul zilei de astăzi, 12 februarie, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în sediul unui partid politic, situat pe raza munciipiului Reşiţa. Echipa deplasată la faţa locului a constatat cu ocazia cercetărilor că din interior nu s-a sustras niciun bun, însă poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea suspecţilor, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de tentativă la furt calificat”, a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

banner 1000 x 100 hd