Membrii MISA se pregătesc pentru spirale

Yoghinii au început pregătirile pentru întâlnirea anuală ce are loc la Băile Herculane. Potrivit organizatorilor, 4.000 de persoane sunt așteptate să sosească în stațiune, începând cu data de 26 aprilie. Locurile de cazare și Platoul Coronini sunt deja închiriate. 

Stațiunea Băile Herculane așteaptă 4.000 de yoghini începând cu data de 26 aprilie. Asta înseamnă că, timp de zece zile, stațiunea va fi plină. Locurile de cazare sunt deja rezervate. „Și hotelurile mari, dar și pensiunile au locuri de cazare rezervate de yoghini. În fiecare an când are loc întâlnirea MISA, stațiunea este plină în proporție de sută la sută, ceea ce este un lucru benefic pentru operatorii de turism”, a spus Nicușor Vasilescu, primarul orașului Băile-Herculane. Yoghinii au închiriat deja și platoul Coronini, contra sumei de 3.000 de lei.

„Este al patrulea an consecutiv în care colaborez cu membrii MISA și ceea ce pot spune este că sunt turiști civilizați. Păstrează curățenia stațiunii și nu fac gălăgie. Disciplina este un cuvânt care îi caracterizează foarte bine”, a adăugat edilul-șef al orașului Băile Herculane.

Yoghinii încep să sosească în stațiune de joi, 26 aprilie, și stau la Heculane pentru zece zile. Potrivit programului din anii trecuți, membrii MISA se prind în celebrele spirale pe data de 01 și 02 mai. Momentan, yoghinii nu au publicat programul pe care îl vor avea anul acesta.